header (20K)
lijn
Rondvaart door Dordrecht
Duur:1 - 1,5 uur
Prijs:€ 85,-- (maximaal 10-12 personen)
Opstap:Wijnbrug (of in overleg) - Speciale mogelijkheid: Villa Augustus
Afstap:Wijnbrug (of in overleg)
Route:havens en rivier voor de stad, Drierivierenpunt (afhankelijk van weersomstandigheden, stroming en drukte op rivieren. Veiligheid voor alles!)

Reserveren!


Wandelen door Dordrecht is al een belevenis op zich (wandelroutes zijn te downloaden), maar de stad is toch het mooiste vanaf het water. Deze rondvaart gaat
rondvaarten-dordrecht-stad_pelserbrug (89K)
door de Voorstraatshaven met 8 bruggen (bij hoog water bukken!). Zelfs het stadhuis en een plein zijn over het water gebouwd. Waar de achtergevels net als in Venetië pal aan het water staan. De Nieuwe Haven uit 1410. Het fabuleuze uitzicht op de stad. De oude vrachtschepen in de Wolwevershaven. Het dokje van Straatman. Het Groothoofd waar koningen, keizers en andere belangrijke personen de stad binnen kwamen. Dát is Dordrecht op zijn best. De schipper kan van alles vertellen over de geschiedenis en het water. En een mok koffie of thee zit er ook wel in.
En het is helemaal verwennen met een lunch aan boord, een glas Dordtse witte of rode wijn (ja heus!) of garnituur van Dordtse en regionale lekkernijen.

Ook is het mogelijk om bij Villa Augustus te vertrekken!

Extra's (binnenkort meer informatie)
Bootje broodje (lunch)
Koffie mét
De plank van Cornelis (garnituur van Dordtse en regionale lekkernijen)
Bootje borrel
Lekkers van onze distilleerderijen Rutte en Rijneveen, Dordtse wijnmakerij (!), (regionale) brouwerij of fris uit de Alblasserwaard

De route
stad (33K)

ddcornelis-stad-combi-01 (55K)

Reserveren!
lijn
[ Algemene voorwaarden ] [ © Copyright Jaap Bouman/DORDT.NL ]