header (20K)
aa aa De stad Dordrecht     Biesbosch     Varen en wandelen     Eigen idee?
Reserveren!     Goedweer-garantie     Home
lijn

Rondvaart door Dordrecht of de Biesbosch.
Of een eigen idee?


We hebben een aantal rondvaarten georganiseerd. Natuurlijk de stad met de havens. Opstappen naar keuze! Maar ook de Biesbosch, met de nauwe kreekjes. En dan zelfs terug over de grote rivieren (alleen in de zomer) behoort tot de mogelijkheden.

Er kan ook nog gevaren worden met vooraf of achteraf een stadswandeling. En daarmee leert u Dordrecht echt kennen.
Heeft u een eigen idee? Meld het ons. Grote kans dat we het kunnen organiseren.

En het is helemaal verwennen met een lunch aan boord, een glas Dordtse witte of rode wijn (ja heus!) of garnituur van Dordtse en regionale lekkernijen.

ddcornelis-stad-02a-kl (35K)
Rondvaart Stad: stad, havens, rivieren.
Deze rondvaart gaat door de Voorstraatshaven met 8 bruggen (bij hoog water bukken!). Zelfs het stadhuis en een plein zijn over het water gebouwd. Waar de achtergevels net als in Venetië pal aan het water staan. De Nieuwe Haven uit 1410. Het fabuleuze uitzicht op de Dordrecht. De oude vrachtschepen in de Wolwevershaven.
Opstappen in de stad of bij Villa Augustus.
meer


ddcornelis-biesbosch05-kl (35K)
Rondvaart door de Biesbosch
We hebben een aantal rodnvaarten door de Hollandse of Brabantse Biesbosch. Afhankelijk van de waterstand varen we fluisterstil door kreken en kreekjes en berder water. De beverburchten zijn te zien, omgevallen bomen, griendketen, uitgestrekte grienden. Met wat geluk ijsvogeltjes, roofvogels. Uniek, zo vlakbij een stad van 120.000 inwoners. Uitstappen en een eindje wandelen door de grienden? Het is allemaal mogelijk.
meer


ddcornelis-stad-05-kl (35K)
Rondvaart en stadswandeling
Wandelen en varen, dat is Dordrecht leren kennen. U wordt door een ervaren stadsgids ergens in de stad (uw keuze) opgepikt. U ziet hofjes, steegjes, straten met kapitale herenhuizen.De gids brengt u naar de DDCornelis en vervolgens vaart u meer dan een uur door de havens van de stad en de rivieren.
meer


ddcornelis-rivier-04-kl (35K)
Rondvaart of varen: eigen idee?
Heeft u een eigen idee? Zomaar een eind varen? Barbecue? Zwemmen in het Wantij? Picknicken op een strandje? Begeleidingsschip bij een evenement? Laat het ons weten.
meer
lijn
aa aa De stad Dordrecht     Biesbosch     Varen en wandelen     Eigen idee?
Reserveren!     Goedweer-garantie     Home
lijn
aa aa[ Algemene voorwaarden ] [ © Copyright Jaap Bouman/DORDT.NL ]